Arrival camp

Fredagen handlade bara om att få alla studenter till hotellet, så de kunde få lite sömn. Att väcka dom på lördagen var inget problem, då alla hade jetlag och vaknade klockan 06 ändå.. :P
Hela lördagen hade vi olika workshops och lekar som handlade om hur de skulle förbereda sig inför deras år, samt för att lära känna varandra. Det blev en typisk colombiansk lunch, sov jag visade er förut, och sedan middag på en mexicansk restaurang. Studenterna verkade tycka det var en lyckad dag, med mycket nyttigheter och roligheter.

På söndagen belv vi upphämtade av enbuss som körde oss till berget, där vi tog ett tåg upp för Monserrate, som berget heter. Där uppe var en fantastisk vy över Bogota, det var först då jag förstod hur stor staden faktiskt är. Uppe på berget fanns även en mysig colombiansk marknad och små gatukök som sålde kyckling, majskolvar och allt vad man kan tänka sig. Trist nog så blev en student dock utsatt för en ficktjuv och blev av med alla sina pengar och kort.. Alla lärde sig nog en läxa; att hålla koll på väskan ordentligt!
Efter en lyckad helg lyckades vi skicka iväg alla studenter till sina värdfamiljer. En lyckad helg med mycket kul! Perfekt för mig som är ny i stan att få vara med på lite sightseeing.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0